Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Τελειώνει με την παραμονή το Καλπάκι

Με τρεις βαθμούς έφυγε από το γήπεδο της Κατσικάς το Καλπάκι, αφού νίκησε τη Θύελλα με 1-2. Με αυτή του τη νίκη δείχνει να «τελειώνει» με την υπόθεση παραμονή.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο αγωνιστικά με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για τον ίδιο ακριβώς λόγο, δηλαδή την παραμονή.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, έχοντας στο μυαλό τους μόνο τη νίκη και κατάφεραν να προηγηθούν στο 25΄ όταν ο Στέφος ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Κάτση και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Ο Σίδερης ανέλαβε την εκτέλεση κι έκανε το 1-0.
Από εκεί και μετά το Καλπάκι ισορόπησε έχοντας περισσότερες επισκέψεις στην αντίπαλη περιοχή και λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντέλλα.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι με τους γηπεδούχους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο. Όμως το γκολ της νίκης άργησε να έρθει και το πέτυχε ο Κατσαβριάς με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει στα αντίπαλα δίχτυα, σημειώνοντας έτσι το τελικό 1-2.
Στις καθυστερήσεις δοκάρι είχε για το Καλπάκι ο Ντέλλας.
Διαιτήτευσε ο κ. Μπούμπας (Τά
ΚΑΤΣΙΚΑ: Λέκκας Ε., Αποστόλου, Χαρατσής, Γεωργούλης (73΄ Βαρτζιώτης), Μάντζιος, Χαλιάσος, Στέφος, Βλαχογιώργος, Λισγάρας, Σίδερης, Κατέρης.
ΚΑΛΠΑΚΙ: Κουβεντάρης, Κάτσης, Παπαδόπουλος, Μπονόβας, Ντέλλας, Τσουμάνης, Μερκουριάδης (85΄ Καρβούνης), Κατσαβριάς, Γόγολος (70΄ Σμπόνιας), Κοττίκας, Γκόνης (75΄ Δερβένης).

Γράφτηκε από τον/την Μιχάλης Τσάγκας