Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Πρέβεζα: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα στην Λούτσα - Τρεις τραυματίες - PHOTO

Από θαύμα σώθηκαν οι επιβάτες ενός αυτοκινήτου που εξετράπη της πορείας του το απόγευμα της Κυριακής.

Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 16:00 στην ε.ο. Πρέβεζας Ηγουμενίτσας στο ύψος της Λούτσας (πρώτη ενημέρωση εδώ...).

Σύμφωνα με το pamepreveza.gr, Ι.Χ. που κινούνταν με κατεύθυνση προς Πρέβεζα και στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα, δύο άντρες και τρεις γυναίκες, εξετράπη της πορείας του, ξήλωσε τις προστατευτικές μπάρες και έπεσε από ύψος πέντε μέτρων.
Τα τέσσερα άτομα κατάφεραν και βγήκαν μόνα τους σώα από το όχημα με ελαφρά τραύματα ενώ σε αυτό παρέμεινε εγκλωβισμένη μια γυναίκα η οποία είχε τις αισθήσεις της.

Την πορεία του οχήματος αντιλήφθηκαν διερχόμενοι οδηγοί οι οποίοι σταμάτησαν αμέσως προκειμένου να παράσχουν βοήθεια ενώ για λίγη ώρα επικράτησε πανικός.
Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα από την Πάργα και του ΕΚΑΒ καθώς και άντρες της Π.Υ. της Πρέβεζας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι γιατρός που διέρχονταν από το σημείο σταμάτησε προκειμένου να προσφέρει τη βοήθειά του.

Μετά από λίγη ώρα απεγκλωβίστηκε με επιτυχία με τη συμβολή των διασωστών του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής η γυναίκα,  η οποία διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας με ελαφρά τραύματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον απεγκλωβισμό έγινε χρήση, από τους πυροσβέστες, ειδικού μηχανήματος για να κοπεί το παρμπρίζ απ όπου και βγήκε η εγκλωβισμένη γυναίκα.

Στο νοσοκομείο επίσης μεταφέρθηκαν και οι άλλες δύο γυναίκες προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Για τα αίτια του ατυχήματος προανάκριση διενεργεί η τροχαία Πρέβεζας.



Φωτό Νίκος Μακρής