Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ξενώνας - Καφενείο - Εστιατόριο - Ο "Μπαξές", στα Δολιανά Ιωαννίνων

Στην πλατεία των Δολιανών λειτουργεί το νεοανακαινισθέν καφέ εστιατόριο της Πλατείας του χωριού, οπου λειτουργεί όλο το χρόνο, προσφέροντας καφέ, τσίπουρο και μεζέ αλλά και φαγητό στους διαμένοντες και ταξιδιώτες της περιοχής.

Κάτω από τον ξενώνα υπάρχει ζεστός-φιλικός χώρος Καφενείου -Εστιατορίου-ψησταριάς ώστε οι επισκέπτες δεν μπορούν να χάσουν το νοστιμότατο πρωινό από τραχανά-πίττα χωριάτικη,ζυμωτό ψωμί, φρέσκα αυγά ,σπιτικές μαρμελάδες και ντόπιο μέλι.

Η Ήπειρος φημίζεται για την κουζίνα της. Μετά από μια βόλτα λοιπόν ή πριν, κάντε μια στάση στο εστιατόριο μας ο "Μπαξές" για τοπικές λιχουδιές, παραδοσιακές πίτες, μαγειρευτά φαγητά και πιάτα «της ώρας», όλα με διαλεκτά υλικά ντόπια και δικής μας παραγωγής.

Ένα, τέλος, πλεονέκτημα του Καφέ-Εστιατορίου μας,είναι ότι τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μέρες λειτουργεί και υπαίθρια στην Πλατεία του χωριού και οι επισκέπτες μπορούν να πιουν το καφεδάκι ή το κρασάκι τους,να απολαύσουν το φαγητό τους, με θέα την γύρω κατάφυτη,καταπράσινη,γαλήνια περιοχή.Θα σας προσφέρει αξεπέραστη φιλοξενία και άριστη εξυπηρέτηση σε φιλικό, οικογενειακό περιβάλλον.

Απολαύστε το τοπίο, την καλή παρέα και τις αυθεντικές γεύσεις.