Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία σας στην κοπή πίτας που έγινε την Κυριακή 11/02/2018 στην ταβέρνα <<Αλώνια>> στα Καλύβια Αττικής.
Πάνω από 265 άτομα διασκεδάσαμε μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες υπό τους ήχους της παραδοσιακής ορχήστρας του Ηλία Πλαστήρα ενώ το πλούσιο γεύμα και το άφθονο κρασί συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Υπερήφανους μας έκαναν με την παρουσία τους τα χορευτικά μας τμήματα(παιδικό-νέων-ενηλίκων) που μας παρουσίασαν χορούς από την ιδιαίτερη πατρίδα μας αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδος υπό την άψογη καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου μας κας Καζάκου Έλλης.


Μας τίμησαν με την παρουσία τους Δημοτική Αρχή αλλά και πολλοί σύλλογοι και λαογραφικοί όμιλοι.
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κορωπίου κ. Κιούση Δημήτριο τον  Αντ/χη Αν. Αττικής κ. Φιλίππου Πέτρο,τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου  κ.Γιαννάκο Νικόλαο τους Αντιδημάρχους κ.Γρίβα Θεόδωρο  κ.Ντούνη Ανδρέα  τον δημοτικό σύμβουλο της συμπολίτευσης κ. Μιχαιρίνα Φάνη.
Την αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης κα.Κιούση Αθηνά μαζί της ο δημοτικός σύμβουλος αντιπολίτευσης κ.Κερασιώτης Διονύσιος.
Επίσης τους Προέδρους των Συλλόγων:
Ομοσπονδίας Λάκκας Σουλίου κο. Παππά Ευάγγελο, Ηπειρωτών Παιανίας κ.Οικονόμου Κωνσταντίνο, Ηπειρωτών Αγ. Παρασκευής κα. Βασίλω Ιωάννου, Θρακιωτών και Φίλων Αν. Αττικής κο. Ντομπρίδη Χάρη  , Λαογραφικό όμιλο Λαγονησίου  κο.Γκιάτα Χρήστο την ταμία Ηπειρωτών Λαυρίου κα Κούτα Αγγελική το μέλος του Δ.Σ. Κυνηγετικού Συλλόγου Κορωπίου κο Γκίκα Δημήτριο τον πρώην Πρόεδρο Ηπειρωτών Λαυρίου κο. Λαμπίρη Μανώλη και εκπρόσωπο από τον Σύλλογο Θρακιωτών Κορωπίου.
Παρών και ο χοροδιδάσκαλος του Ν.Π.Δ.Δ. <<ΣΦΗΤΤΟΣ>> του Δήμου Κρωπίας κ.Λουκάς Νικόλαος.
Επίσης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ευχαριστεί τους συνεργάτες του τον Αντ/δρο κο. Στάυρου Ιωάννη ,την γραμματέα την κα.Τόκη Όλγα, τον Ταμία κο. Οικονόμου Βασίλειο και τα μέλη του Δ.Σ. κο. Λάιο Κωνστ/νο ,Παππά Ευάγγελο,και την κα Τσεβά Ματίνα.

Ευχαριστούμε για το φωτορεπορτάζ τους Τσίγα Βασίλειο  και τον Πρόεδρο Ομοσπονδίας Λάκκας Σουλίου κο Παππά Ευάγγελο.