Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ: Δήλωση Χάρη Λαζάνη,για το εκλογικό αποτέλεσμα
























Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις χιλιάδες των πολιτών της Ηπείρου που επέλεξαν την παράταξη «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» και τον Αλέξανδρο Καχριμάνη για ακόμη μία φορά. Δεν είναι τυχαία η αποδοχή και εκτίμηση των πολιτών στο έργο και στο πρόσωπό του. Θα είναι Περιφερειάρχης όλων των Ηπειρωτών όπως και των Αποδήμων Ηπειρωτών. Αυτό έπραξε, αυτό πράττει και αυτό θα συνεχίσει να πράττει.Συμμετείχα για...
πρώτη φορά σε εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η αλήθεια είναι ότι δεν φανταζόμουν το πόσο ενδιαφέρουσα και διδακτική εμπειρία είναι. Ιωάννινα, Κατσανοχώρια, Τζουμέρκα, Ζαγόρι, Πωγώνι, Μέτσοβο, Κόνιτσα, Ζίτσα, Δωδώνη: Από τη μία ήταν τα χιλιόμετρα, οι αποστάσεις, η κόπωση. Από την άλλη υπήρχε πάντα η ικανοποίηση της επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων με τους πολίτες κάθε ηλικίας, σε κάθε χωριό, σε κάθε καφενείο. Ακούγοντας οι άνθρωποι το όνομα Καχριμάνης, μας έδιναν συγχαρητήρια για το έργο του και μας έκαναν προτάσεις για τα θέματα που θα προκύψουν στο μέλλον.Και αυτό είναι πλέον το καθήκον μας. Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, υπηρετώντας το κοινό καλό και τους πολίτες.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω καταρχάς την οικογένειά μου για τη βοήθεια, τη συμπαράσταση και προπαντός για την υπομονή τους, όπως επίσης τους συμπολίτες που με εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσω στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο. Με μπροστάρη τον επικεφαλής μας Αλέκο Καχριμάνη και πολύτιμους συνεργάτες τους αντιπεριφερειάρχες και τους περιφερειακούς συμβούλους, θα κάνουμε το παν για την ισόρροπη ανάπτυξη και την ευημερία στον τόπο μας.
Συγχαρητήρια σε όλους: εθελοντές, εκλογικούς αντιπροσώπους, υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Ιωαννίνων-Άρτας-Θεσπρωτίας-Πρέβεζας και σε όσους μόχθησαν να φτάσει το μήνυμα του Αλέκου Καχριμάνη σε κάθε σπιτικό.
Συγχαρητήρια Αλέκο, Χριστίνα, Έλφη, Παύλο, Μάκη, Φωτεινή, Ηλία, Μαργαρίτα, Βασίλη, Νότη, Μυρτώ, Ράνια, Έλσα, Βασίλη, Κέλλυ, Νίκο, Γιάννη, Θανάση, Βασίλη, Κώστα, Γιούλα, Μιχάλη, Ελπινίκη, Αγνή, Γιώτα, Κώστα, Βίκη, Κώστα, Νίκο, Γαβριήλ, Βασίλη, Σταύρο, Οδυσσέα, Βαγγέλη, Κώστα, Ελένη, Σταυρούλα, Θάλεια.