Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ήρθε η μεγάλη ώρα του..Stam

Στην ΕΚΑ Δωδώνη το λέγανε συνέχεια. Έρχεται η μεγάλη ώρα του Stam. Και τελικά η ώρα αυτή ήρθε σήμερα στο ΣΕΦ. Ο αθλητής του ηπειρώτικου συλλόγου Γιάννης Σταματελόπουλος κάνοντας ένα φοβερό φίνις (ήταν λες και έτρεχε 60 μ.) είναι ο νέος πρωταθλητής Ελλάδος στα 400 μ. στον κλειστό στίβο. Ο Stam έκανε τον πολύ καλό χρόνο 49.47 και ήταν ο μοναδικός που έτρεξε την απόσταση το απόγευμα κάτω από τα 50 δευτερόλεπτα.

Ο Γιάννης Σταματελόπουλος δήλωσε πριν από λίγο στο allaspor.gr: "Ήταν μια κούρσα τακτικής και για αυτό πήγε και αργά. Η προπόνηση πάει καλά και βάζουμε γερές βάσεις για τον ανοικτό. Ευχαριστώ πολύ την Saucony και το Attodash για τις εξαιρετικές συνεργασίες".

Στην φωτογραφία ο Γιάννης Σταματελόπουλος με τον προπονητή της ΕΚΑ Δωδώνη Κώστα Λώλη και το διακριτικό "S" δηλαδή.. Stam στην μπλούζα. Φέτος ο αθλητής προπονείται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Οικονομίδη και της Δήμητρας Μπονια.

* Με το σημερινό χρυσό μετάλλιο ο Γιάννης Σταματελόπουλος γίνεται ο μοναδικός αθλητής που φτάνει στα τρία χρυσά μετάλλια στον κλειστό στίβο στο αγώνισμα των 400 μ. Από δύο μετάλλια έχουν οι Στέλιος Δημότσιος, Τάσος Γκούσης και ο Κώστας Κεντέρης.