Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Όλα βαίνουν καλώς στον ΠΑΟ Κόνιτσας

Καλύτερα δεν θα μπορούσαν να ήταν τα πράγματα για τον ΠΑΟ Κόνιτσας, που βλέπει ένα-ένα τους στόχους του να υλοποιούνται. Έτσι, οι παίκτες του Σπύρου Λιόντου χτυπάνε όλα τα παιχνίδια, έχοντας βέβαια σεβασμό στους αντιπάλους τους, ενώ παράλληλα χρόνος συμμετοχής δίνεται από τον έμπειρο τεχνικό και στους νεαρούς παίκτες, ώστε να στελεχώσουν την ομάδα τη νέα σεζόν ή κάποιοι από αυτούς να προωθηθούν στην Πίνδο Κόνιτσας.
Επένδυση, άλλωστε, για το σωματείο αποτελούν οι νεαροί Κώστας Λάππας (14 ετών), ο οποίος ήταν από τους διακριθέντες στα προηγούμενα παιχνίδια, όπως επίσης και ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Μούρας.
Στο μεταξύ, σε εξαιρετικό κλίμα διεξάγονται δύο ή πολλές φορές και τρεις φορές εβδομαδιαίως με πολύ καλή προσέλευση. Αυτό το κλίμα, εξάλλου, οι άνθρωποι του ΠΑΟ επιδιώκουν να διατηρηθεί.
Επιτυχώς ο ετήσιος χορός
Με τρομερή επιτυχία στέφθηκε ο ετήσιος χορός που πραγματοποίησε ο ΠΑΟ Κόνιτσας, αφού η προσπάθεια αγκαλιάστηκε τόσο από τον κόσμο όσο και από τους τοπικούς επιχειρηματίες.
Με την παρουσία τους τίμησαν την ομάδα οι κ.κ. Βασίλης Μάντζιος και Βασίλης Παπαχρήστου, όπως επίσης υποψήφιοι για το Δήμο Κόνιτσας, εκπρόσωποι του Δήμου και του Τύπου.
Το κλίμα στο κέντρο «Πανόραμα» ήταν υπέροχο, τα αστεία και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν μεταξύ των ποδοσφαιριστών, ενώ η ορχήστρα του Νίκου Τάσση απογείωσε το κέφι, με το γλέντι να κρατά μέχρι το πρωί.
Έφη Μπιδέρη (από την εφημερίδα "ΣΟΥΤ")