Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ολομέτωπη επίθεση από τον Γιάννη Ντόντη

Δριμύ κατηγορώ εναντίον της Δημοτικής Αρχής του Κώστα Καψάλη απευθύνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Ντόντης, με αφορμή την ακύρωση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για την επιβολή προστίμων περί αυθαίρετης βόσκησης.

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο κ. Ντόντης καταλογίζει προχειρότητα και ελλείψεις στη συγγραφή των αποφάσεων ενώ κάνει λόγο για ανυπαρξία έργου στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, για απουσία κανονιστικών αποφάσεων και θεσμικών δημοτικών ελεγκτικών οργάνων.



«Αυτά τα ζητήματα η Παράταξή μας τα είχε θέσει επιτακτικά πολλές φορές προς συζήτηση ως αναγκαία να επιλυθούν και να ρυθμιστούν, ως εργαλεία σύγχρονης και αποτελεσματικής διοίκησης, χωρίς όμως ποτέ να εισακουστεί.

Είναι σε όλους ξεκάθαρο ότι η Δημοτική Αρχή του κ. Καψάλη δεν ενδιαφέρεται για την κοινωνική ειρήνη, δεν νοιάζεται για τη ρύθμιση των ζητημάτων της καθημερινότητας, με αποτέλεσμα να αποδυναμώνει ουσιαστικά το Δήμο. Έχει επιλέξει την ακινησία, καθιστώντας το Δήμο θεατή των εξελίξεων και ανήμπορο να ελέγξει κάθε είδους παραβατικότητα.

Ο κ. Καψάλης και το επιτελείο του, δεν αναγνωρίζει τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου, έχει κουράσει την κοινωνία και έχει απογοητεύσει τους κατοίκους. Πλέον δεν είναι μόνο αφερέγγυοι αλλά έχουν γίνει επικίνδυνοι για το Πωγώνι», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Γιάννης Ντόντης.