Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Ανδρέα Παπιγκιώτη

Όλους όσους συνεργάστηκε επί σειρά ετών ευχαριστεί ο Ανδρέας Παπιγκιώτης με αφορμή την αποστράτευσή του από την Ελληνική Αστυνομία.

Ο κ. Παπιγκιώτης υπηρέτησε επί σειρά ετών στην περιοχή κι αποστρατεύθηκε στις πρόσφατες κρίσεις.

Στο μήνυμά του αναφέρει:

Με αφορμή την αποστρατεία μου από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, θα ήθελα να εκφράσω ολόψυχα τις πιο θερμές μου ευχαριστίες για την άριστη συνεργασία μας, στους προϊσταμένους μου, σε όλο το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων καθώς και στους συνταξιούχους συναδέλφους που υπηρετήσαμε όλα αυτά τα χρόνια σε διάφορες αστυνομικές υπηρεσίες.

Επίσης, ευχαριστώ θερμά όλες τις Αρχές και τους Φορείς του τόπου, καθώς και τα Μ.Μ.Ε. για την ειλικρινή συνεργασία και συνδρομή τους στο δύσκολο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τέλος, ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον απλό κόσμο που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και με τίμησε με την εμπιστοσύνη, την αγάπη και την αναγνώρισή του.
Προσπάθησα να επιτελέσω το καθήκον μου με ευσυνειδησία και πάντα με γνώμονα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα σ' αυτό μου το στόχο και υπόσχομαι ότι και ως πολίτης πλέον θα συνεχίσω μια ανάλογη πορεία.

Κλείνοντας, εύχομαι στους συναδέλφους μου, που συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Αστυνομικό Σώμα, καλή δύναμη, υγεία και επιτυχίες στο έργο που τους εμπιστεύτηκε η Πολιτεία.