Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Χωρίς Τσάβεζ κόντρα σε Πλατανιά ο ΠΑΣ


Μόνο τη νίκη θέλουν σήμερα (15.00) οι Γιαννιώτες που υποδέχονται την ομάδα του Παράσχου

Το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε τελικά με τον τραυματισμό του Κρίστιαν Τσάβεζ, που αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε χθες έδειξε, ότι έχει υποστεί θλάση και όχι τράβηγμα και αυτό σημαίνει, ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον δύο με τρεις εβδομάδες!

Έτσι, ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί σήμερα στις 15.00 τον Πλατανιά χωρίς τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό και με τον Γ. Πετράκη να έχει έναν σοβαρό πονοκέφαλο για τον αντικαταστάτη του.
Εκτός από το σημερινό παιχνίδι, ο Τσάβεζ θα χάσει πιθανότατα και τα δύο επόμενα με ΟΦΗ το Σάββατο και ίσως με τον Ολυμπιακό στους «Ζωσιμάδες» αν και μέχρι τότε μεσολαβεί και η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση μετά την οποία ο Γ. Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μετέχουν οι:
Βελλίδης, Σωτηρίου, Μιχαήλ, Στρούνα, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Χαρίσης, Κρητικός, Ακόστα, Γιάκος, Τσουκαλάς, Σκόνδρας, Σαπαλίδης, Αυγενικού, Κοροβέσης, Μανιάς, Ίλιτς.

Διαιτητής ο Σπάθας
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ηλ. Σπάθας του συνδέσμου Πειραιώς με βοηθούς τους Σωτηρόπουλο και Καραγκιζόπουλο των συνδέσμων Αχαΐας και Ημαθίας αντίστοιχα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Λιαχούδης του συνδέσμου Μακεδονίας.

Εισιτήρια
Το παιχνίδια, τόσο του ΠΑΣ, όπως και όλα τα υπόλοιπα, θα διεξαχθούν παρουσία φιλάθλων, αφού ανεστάλη η απόφαση Κοντονή για τη διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ για τις θύρες 3-4, 10 ευρώ για τις θύρες 9-10 και 5 ευρώ για τα παιδικά στις θύρες 6-9.

Δηλώσεις Βελλίδη
Ο Μάρκος Βελλίδης μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας για το σημερινό παιχνίδι με τον Πλατανιά λέγοντας πως «θα αγωνιστούμε κόντρα σε μία ομάδα που παλεύει για την παραμονή της. Όπως γνωρίζουμε ο Πλατανιάς διαθέτει πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές και σίγουρα το έργο μας μόνο εύκολο δε μπορεί να χαρακτηριστεί. Θα πρέπει να βγούμε στο γήπεδο με τη σοβαρότητα που απαιτεί ένας πραγματικά δύσκολος αγώνας».
Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ διεκδικεί για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα τον τίτλο του κορυφαίου της αγωνιστικής, για την εμφάνισή του την Κυριακή κόντρα στον Παναιτωλικό.
«Το γεγονός ότι είμαι για δεύτερη φορά υποψήφιος MVP είναι πολύ σημαντικό τόσο για μένα όσο και για την ομάδα μου. Με χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς δείχνει ότι βοήθησα ξανά να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να διαπιστώνεις πως ο κόσμος σε στηρίζει και αναγνωρίζει τη δουλειά σου και τους ευχαριστώ όλους», τόνισε ο Βελλίδης στο pasgiannina.gr για να ερωτηθεί εάν η φετινή χρονιά είναι η καλύτερη της καριέρας του.
«Όπως έχω ξαναπεί δεν καταφέρνω τίποτα μόνος μου. Όλα γίνονται με τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Σίγουρα οι φετινές εμφανίσεις μου με την ομάδα είναι σταθερά σε καλό επίπεδο και αυτό είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα του τρόπου λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Εύχομαι η συνέχεια μέχρι το τέλος της σεζόν να είναι ανάλογα επιτυχημένη».
Σάββατο με ΟΦΗ
Τέλος, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε αλλαγές στο πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής με το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να γίνεται τελικά το Σάββατο στις 15.00 στο Ηράκλειο και όχι τη Δευτέρα όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.