Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Πρέβεζα:Συνεχείς οι έλεγχοι προκειμένου να “αποτυπωθεί” πλήρως η εικόνα, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων σε εκπαιδευτική μονάδα

 ΕΟΔΥ 7


Αναστάτωση προκλήθηκε το γιορτινό τριήμερο στην Πρέβεζα από την είδηση για εντοπισμό συρροής κρουσμάτων COVID 19 σε εκπαιδευτική μονάδα της πόλης. Οι υγειονομικές αρχές τέθηκαν άμεσα σε συναγερμό και ξεκίνησε η ιχνηλάτιση προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά. Το πρωί της Κυριακής πρωτοφανής ήταν η προσέλευση μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού με την ουρά να ξεκινά από τα πευκάκια και να φτάνει μέχρι την είσοδο του Νοσοκομείου. Συνολικά μέσα στο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν περίπου 600 τεστ από τα οποία τα 14 ήταν θετικά, ενώ χθες Καθαρά Δευτέρα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 4 ακόμη θετικά κρούσματα στην Π.Ε Πρέβεζας.
Όλη τη βδομάδα τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν μετά την εντόπιση του κρούσματος ήταν περίπου 1.000 χωρίς να υπάρξει ευτυχώς μεγάλος αριθμός θετικών στον κορονοϊό αποτελεσμάτων. Ο έλεγχος στην εκπαιδευτική κοινότητα θα συνεχιστεί και σήμερα καθώς και τις επόμενες μέρες έτσι ώστε να “αποτυπωθεί” πλήρως η εικόνα που υπάρχει αυτή την στιγμή στην πόλη.

ΠΗΓΗ:epirusgate.gr