Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Ανανεωμένη η ιστοσελίδα της Εφορείας Αρχαιοτήτων


 

Ανανεωμένη και σύγχρονη είναι η νέα ιστοσελίδα που παρουσιάζει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, ώστε να καλύπτει τις απαιτήσεις των επισκεπτών της παρέχοντας όλες τις πληροφορίες.


Στην ιστοσελίδα της ΕΦΑΙ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την εξυπηρέτηση των πολιτών,  πληροφορίες επίσκεψης, παρουσίαση των αρχαιολογικών χώρων, Μουσείων και Μνημείων αρμοδιότητας της Εφορείας, καθώς και αναρτήσεις σχετικά με τις Εκθέσεις, τις Δράσεις και τα έργα της.

Η ιστοσελίδα παρουσιάζεται και στην αγγλική γλώσσα και πληροί τις προδιαγραφές προσβασιμότητας για άτομα με ειδικές ανάγκες. Ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσει ένα ακόμα εργαλείο ενημέρωσης του κοινού για το έργο της ΕΦΑΙ και ενίσχυσης της επικοινωνίας μαζί του.

Τον γενικό συντονισμό της σελίδας πραγματοποίησε η αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Εφορείας, κ. Βαρβάρα Ν. Παπαδοπούλου. Ο σχεδιασμός και η επιμέλεια έγινε από την κ. Σοφία Κίγκα, αρχαιολόγο – μουσειολόγο και τον κ. Νικόλα Κυραμάριο – Διοικητικό. Τη συγγραφή των κειμένων πραγματοποίησαν οι  αρχαιολόγοι της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων: Αναστοπούλου Μανθούλα, Βασιλείου Ελένη, Γεωργούλας Γεώργιος, Γιαννάκη Βασιλική, Γιούνη Παρασκευή, Δημητρακοπούλου Πολυξένη, Δήμου Βασιλική, Ζωγάκη Αθηνά, Καλ​ογιάννη Ειρήνη, Καππά Χάρις, Κατσαδήμα Ιουλία, Κίγκα Σοφία, Κλείτσας Χρήστος, Κορτζή Σταματία, Κοτζαμποπούλου Ελένη, Κύρκου Θάλεια, Πανάτση Αγγελική, Παπαδοπούλου Βαρβάρα, Παπαϊωάννου Δήμητρα, Σκαλιστή Ελένη, Φάκλαρη Υπατία, Φιλίδου Ανθούλα, Χαραλάμπους Σωτήριος και Χόϊνας Νικόλαος. Οι φωτογραφίες προέρχονται από το αρχείο της Εφορείας με την υποστήριξη του φωτογράφου της ΕΦΑΙ Παναγιώτη Τσιγκούλη.