Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης σήκωσε το γάντι…

Από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλη Γιολδάση έρχεται η πρώτη επίθεση προς τη νυν Περιφερειακή Αρχή και με αφορμή έργα που αποφασίστηκαν πρόσφατα στην περιοχή.

Η Όλγα Γεροβασίλη φαίνεται να κρατά η ίδια πιο χαμηλούς τόνους καθώς μέχρι σήμερα έχει αποφύγει οποιαδήποτε αντιπαράθεση με τον Περιφερειάρχη... Προφανώς αφήνει στους συνεργάτες της αυτό το δύσκολο έργο.



Ο κ. Γιολδάσης με αναλυτική του ανακοίνωση, εκτιμά ότι δύο παρεμβάσεις στην Άρτα που αποφασίστηκαν από την Οικονομική Επιτροπή – συντήρηση κι αποκατάσταση οδών προς παραγωγικές μονάδες και έργα ανάδειξης Ιερών Ναών- αναδύουν οσμή ρουσφετολογικής εξυπηρέτησης φίλων και ημετέρων!

«Η γενικότητα των τίτλων των έργων και ο μηδαμινός προϋπολογισμός, σε συνδυασμό με την προεκλογική συγκυρία, αναδύουν έντονο ρουσφετολογικό άρωμα, που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, ακόμη και από αδαείς περί τον τρόπο άσκησης της εξουσίας από την πλευρά του Περιφερειάρχη», σημειώνει στην ανακοίνωση και με ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση της Περιφερειακής Αρχής.