Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Χτύπημα στην Αμφιλοχία από την ΟΠΚΕ Άρτας

Ένα ακόμη χτύπημα στη διακίνηση των ναρκωτικών έδωσαν οι αστυνομικές υπηρεσίες της Ηπείρου.

213 κιλά χασίς, μετέφερε με φορτηγάκι VW, 24χρονος Έλληνας, που γεννήθηκε και ζει στην Γερμανία. Την ποσότητα, προφανώς την είχε παραλάβει απ' τα ελληνοαλβανικά σύνορα και είχε σχεδιάσει καλά την μεταφορά των ναρκωτικών, όμως χωρίς να λάβει υπ' όψιν του, την παράμετρο ΟΠΚΕ Άρτας, που μετά το καλοκαίρι στελεχώθηκε, από πρώην συνοριοφύλακες και μέχρι τώρα έχει να παρουσιάσει σημαντικά αποτελέσματα.



Οι άνδρες της ΟΠΚΕ λοιπόν, παρακολούθησαν τον 24χρονο Έλληνα και στην Αμφιλοχία, έκαναν τον έλεγχο, για να πέσουν πάνω σε 214 κιλά χασίς, τα οποία είχε καλά κρυμμένα στο φορτηγάκι. Όπως διαπιστώθηκε το φορτηγάκι ανήκει σε κάτοικο Θεσπρωτίας, ο οποίος και αναζητείται..

Σημαντικό κι αυτό το αποτέλεσμα της ΟΠΚΕ Άρτας, που όπως προαναφέρουμε, απ' το περασμένο καλοκαίρι στελεχώθηκε από πρώην συνοριοφύλακες, οι οποίοι έχουν εμπειρία απ' την εθνική οδό και γνωρίζουν πολύ καλά τα.... Μονοπάτια των ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή, όπως επίσης και τον τρόπο δράσης, όσων αποφασίζουν να κάνουν ανάλογες κινήσεις.