Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Πήρε θέση το τρενάκι της Αστερούπολης…

Το τρενάκι που έχει βασικό προορισμό την Αστερούπολη πήρε θέση στην κεντρική πλατεία... Φορώντας τα καλά του και μεταφέροντας άρωμα Χριστουγέννων...

Το Σάββατο θα γίνει η μεγάλη παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους και πεζοδρόμους της πόλης.

Οι ήρωες της Αστερούπολης, ακροβάτες, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, θεατρικά σχήματα, σχολές χορού, θα δώσουν το έναυσμα της μεγάλης γιορτής στις δώδεκα το μεσημέρι κι αναμένεται να ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Παγοδρόμιο, μουσική σκηνή Factory of Ioannina με διάσημους Έλληνες καλλιτέχνες, Λούνα Παρκ, Carousel, το καράβι των πειρατών, το χωριό του Άη Βασίλη, το νεραϊδόσπιτο με την άμαξα, το μανιταρένιο εργαστήρι με τους στρουμφοτεχνίτες, πλανητάριο, χριστουγεννιάτικη αγορά, γλυκιά ζαχαρούπολη και πολλές άλλες δράσεις μας περιμένουν στην «Αστερούπολη Ιωαννίνων».

Το χριστουγεννιάτικο θεματικό χωριό θα λειτουργήσει σ’ έναν καθ’ όλα οργανωμένο χώρο, στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων από 27 Νοεμβρίου στις 5 μ.μ. μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου 2016, καθημερινά από 10 π.μ. έως 10 μ.μ.

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και της Ένωσης Ξενοδόχων του νομού Ιωαννίνων, η Αστερούπολη Ιωαννίνων φιλοδοξεί φέτος να είναι ο πρωταγωνιστής των χριστουγεννιάτικων θεματικών πάρκων της Ελλάδας.