Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΙΩΑΝΝΙΝΑ:Και δύτες για τη συνέχεια της έρευνας στη λίμνη

Ομάδα δυτών, ειδικά εκπαιδευμένοι, θα αναλάβουν τη συνέχεια των ερευνών στη λίμνη των Ιωαννίνων, αναζητώντας κάποιο ίχνος του 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Οι δύτες θα ξεκινήσουν την έρευνα μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Αν ο καλός καιρός διατηρηθεί τις επόμενες ώρες, είναι πολύ πιθανό η έρευνα να ξεκινήσει την Παρασκευή.

Οι έρευνες σήμερα επικεντρώθηκαν στο λόφο της Καστρίτσας χωρίς όμως και πάλι να προκύψει κάποιο στοιχείο για τον σπουδαστή που αγνοείται πάνω από ένα μήνα.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωαννίνων επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση και ενημερώθηκε για το υλικό της προανάκρισης, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να πάρει στα χέρια του την πορισματική έκθεση της ένορκης διοικητικής εξέτασης που διενήργησε η τριμελής επιτροπή του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού ΔΗΜΗΤΡΑ, σύμφωνα με την οποία συνέβησαν περιστατικά bullying σε βάρος του Βαγγέλη.

Τέλος με ενδιαφέρον αναμένονται οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΓΟ Δήμητρα που από το πρωί της Πέμπτης συνεδριάζει στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.