Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Δήμος Πωγωνίου: Ρύθμιση οφειλών

Ο Δήμος Πωγωνίου στα πλαίσια του Ν. 4611/2019 (ΦΕΚ 73/17.05.2019 τεύχος Α') «Ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, τη Φορολογική Διοίκηση και τους Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού, Συνταξιοδοτικές Ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές διατάξεις, ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων και άλλες διατάξεις», ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών που έχουν βεβαιωθεί ή  θα βεβαιωθούν έως και δύο (2) μήνες από την έναρξη ισχύος του Ν.4611/2019, ήτοι έως και 16.07.2019.
Στον ανωτέρω Νόμο ορίζεται ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται το αργότερο εντός τεσσάρων (4) μηνών από την έναρξη ισχύος του Ν. 4611/2019, δηλ. έως 16.09.2019 (άρθρο 111 Ν. 4611/2019).
Συγκεκριμένα:
Α. Στη ρύθμιση του Ν. 4611/2019 υπάγονται οι οφειλές προς τους δήμους και τα νομικά πρόσωπα αυτών που έχουν βεβαιωθεί ή που θα βεβαιωθούν έως και δύο (2) μήνες από την έναρξη ισχύος αυτού, ήτοι έως και 16.07.2019.
Β. Οι οφειλές δύνανται να καταβληθούν εφάπαξ ή σε μηνιαίες ισόποσες δόσεις (πλην της τελευταίας που μπορεί να είναι μικρότερη των υπολοίπων) με απαλλαγή κατά ποσοστό από τις προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής που τις επιβαρύνουν καθώς και από τα πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους.
Γ. Η ρυθμιζόμενη οφειλή εξοφλείται εφάπαξ ή η πρώτη δόση της καταβάλλεται μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα υπαγωγής στη ρύθμιση, διαφορετικά η ρύθμιση καταργείται αυτοδικαίως. Οι επόμενες δόσεις καταβάλλονται μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του αντίστοιχου μήνα, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη ειδοποίηση του οφειλέτη.
Δ. Κάθε δόση πλην της τελευταίας δεν μπορεί να είναι μικρότερη των είκοσι (20) ευρώ.

Χοροθεατρική παράσταση από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καλπακίου, την Παρασκευή 7 Ιουνίου, ώρα 8:30 μ.μ. στο Καμπέρειο Θέατρο Ιωαννίνων



Ομιλία με θέμα: «Ο ρόλος της οικογένειας στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών» στο Δημοτικό Σχολείο Καλπακίου, την Τετάρτη 5 Ιουνίου, στις 6:00 μ.μ.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Τα Νηπιαγωγεία του Δήμου Πωγωνίου (Καλπακίου, Παρακαλάμου, Δελβινακίου, Κεφαλοβρύσου) σας προσκαλούν σε ομιλία με θέμα: «Ο ρόλος της οικογένειας στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών», από τον κ. Κούτρα Βασίλειο, Καθηγητή Αγωγής Υγείας του Παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών του Παν/μίου Ιωαννίνων  και Επιστημονικό Δ/ντή του κέντρου πρόληψης «Σχεδία».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου, στις 6μ.μ., στο Δημοτικό Σχολείο Καλπακίου  και απευθύνεται σε γονείς νηπίων και παιδιών δημοτικού σχολείου.
Για τη μεταφορά των γονέων θα διατεθεί λεωφορείο του Δήμου ως εξής:
1.      Αναχώρηση από την Τ.Κ. Δελβινακίου στις 16:45
2.      Αναχώρηση από την Τ.Κ. Παρακαλάμου (μπροστά στο Δημοτικό Σχολείο) στις 17:15
Και επιστροφή μετά τη λήξη της ομιλίας.

Επαναληπτικές εκλογές σε 13 Δήμους της Ηπείρου

Σε 13 Δήμους της Ηπείρου όπου δεν υπήρξε νικητής θα διεξαχθούν επαναληπτικές εκλογές την Κυριακή 2 Ιουνίου.
Επαναληπτικές εκλογές θα γίνουν στους Δήμους Ιωαννιτών, Αρταίων, Πρέβεζας, Δωδώνης, Ζαγορίου, Ζίτσας, Κόνιτσας, Μετσόβου, Ζηρού, Νικολάου Σκουφά, Κεντρικών Τζουμέρκων και Πάργας.
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στα ίδια εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας που χρησιμοποιήθηκαν στην πρώτη ψηφοφορία (26 Μαΐου 2019), με τις ίδιες Εφορευτικές Επιτροπές, τους ίδιους Αντιπροσώπους της Δικαστικής Αρχής και τους ίδιους Εφόρους Αντιπροσώπων της Δικαστικής Αρχής.
Για την υποστήριξη του έργου των Εφορευτικών Επιτροπών θα οριστεί ένας Γραμματέας.
Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές 07:00 με 19:00.

Ευχαριστήριο μήνυμα του Σάκη Τζαλαλή Υποψήφιου Ευρωβουλευτή με το «Κίνημα Αλλαγής»


Ευχαριστήριο μήνυμα στους ψηφοφόρους που τον τίμησαν με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου αλλά και προς όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, απηύθυνε ο Γιαννιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής με το «Κίνημα Αλλαγής» Αθανάσιος (Σάκης) Τζαλαλής.
Αναλυτικά στο μήνυμά του ο Σ. Τζαλαλής αναφέρει τα εξής:
 «Αισθάνομαι έντονα την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία των ευρωεκλογών. Τόσο αυτούς που στήριξαν την υποψηφιότητά μου στο «Κίνημα Αλλαγής» όσο και αυτούς που έκαναν κάποια άλλη επιλογή.
 Με τους 41 συνυποψήφιους ευρωβουλευτές μέσα από το ευρωψηφοδέλτιο του «Κινήματος Αλλαγής» έδωσα για δύο μήνες έναν έντιμο και εποικοδομητικό αγώνα και μαζί με τις δυνάμεις της ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας προωθήσαμε στους πολίτες το όραμα μας για μια κοινωνική Ευρώπη της ανάπτυξης, της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης.
 Οι χιλιάδες πολίτες που εμπιστεύτηκαν την υποψηφιότητά μου, με κατέταξαν τέταρτο κατά σειρά κατάταξης στην Εκλογική Περιφέρεια Ιωαννίνων και με δεσμεύουν να συνεχίσω να είμαι δίπλα σας, συνεπής σε ένα διαρκή αγώνα για την προώθηση πρωτοβουλιών που θα δρομολογήσουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο τόπος και οι πολίτες».

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ: Δήλωση Χάρη Λαζάνη,για το εκλογικό αποτέλεσμα
























Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις χιλιάδες των πολιτών της Ηπείρου που επέλεξαν την παράταξη «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» και τον Αλέξανδρο Καχριμάνη για ακόμη μία φορά. Δεν είναι τυχαία η αποδοχή και εκτίμηση των πολιτών στο έργο και στο πρόσωπό του. Θα είναι Περιφερειάρχης όλων των Ηπειρωτών όπως και των Αποδήμων Ηπειρωτών. Αυτό έπραξε, αυτό πράττει και αυτό θα συνεχίσει να πράττει.Συμμετείχα για...
πρώτη φορά σε εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η αλήθεια είναι ότι δεν φανταζόμουν το πόσο ενδιαφέρουσα και διδακτική εμπειρία είναι. Ιωάννινα, Κατσανοχώρια, Τζουμέρκα, Ζαγόρι, Πωγώνι, Μέτσοβο, Κόνιτσα, Ζίτσα, Δωδώνη: Από τη μία ήταν τα χιλιόμετρα, οι αποστάσεις, η κόπωση. Από την άλλη υπήρχε πάντα η ικανοποίηση της επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων με τους πολίτες κάθε ηλικίας, σε κάθε χωριό, σε κάθε καφενείο. Ακούγοντας οι άνθρωποι το όνομα Καχριμάνης, μας έδιναν συγχαρητήρια για το έργο του και μας έκαναν προτάσεις για τα θέματα που θα προκύψουν στο μέλλον.Και αυτό είναι πλέον το καθήκον μας. Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, υπηρετώντας το κοινό καλό και τους πολίτες.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω καταρχάς την οικογένειά μου για τη βοήθεια, τη συμπαράσταση και προπαντός για την υπομονή τους, όπως επίσης τους συμπολίτες που με εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσω στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο. Με μπροστάρη τον επικεφαλής μας Αλέκο Καχριμάνη και πολύτιμους συνεργάτες τους αντιπεριφερειάρχες και τους περιφερειακούς συμβούλους, θα κάνουμε το παν για την ισόρροπη ανάπτυξη και την ευημερία στον τόπο μας.
Συγχαρητήρια σε όλους: εθελοντές, εκλογικούς αντιπροσώπους, υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Ιωαννίνων-Άρτας-Θεσπρωτίας-Πρέβεζας και σε όσους μόχθησαν να φτάσει το μήνυμα του Αλέκου Καχριμάνη σε κάθε σπιτικό.
Συγχαρητήρια Αλέκο, Χριστίνα, Έλφη, Παύλο, Μάκη, Φωτεινή, Ηλία, Μαργαρίτα, Βασίλη, Νότη, Μυρτώ, Ράνια, Έλσα, Βασίλη, Κέλλυ, Νίκο, Γιάννη, Θανάση, Βασίλη, Κώστα, Γιούλα, Μιχάλη, Ελπινίκη, Αγνή, Γιώτα, Κώστα, Βίκη, Κώστα, Νίκο, Γαβριήλ, Βασίλη, Σταύρο, Οδυσσέα, Βαγγέλη, Κώστα, Ελένη, Σταυρούλα, Θάλεια.

Ανατολή Ιωαννίνων: Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις

Συνελήφθη, σήμερα (30-05-2019) το πρωί στην Ανατολή Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.
Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, ο δράστης σήμερα το πρωί στην Ανατολή Ιωαννίνων και σε κοντινή απόσταση από σχολικά συγκροτήματα, προέβη δημοσίως σε ακόλαστες πράξεις.
Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αδελφότητα Παρακαλαμιωτών Ηπείρου «Η Ένωση»: Εκδρομή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο χωριό
























Η Αδελφότητα Παρακαλαμιωτών και η Αδελφότητα Μαυρονοριτών θα βάλουν πούλμαν για τα χωριά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 15-17 Ιουνίου.
Αναχώρηση από Αθήνα μεσημέρι Παρασκευής 15/6 από πλατεία Καραϊσκάκη, επιστροφή Μεσημέρι Δευτέρας 17/6.
Για πληροφορίες τηλ. Μπάγιας Αλέκος 6974528185.

Η τελική ομιλία νίκης του Νικόλα Κάτσιου στην Παραμυθιά την Παρασκευή 31 Μαΐου


Στις 21:15 στο χώρο μπροστά από το Εκλογικό Κέντρο της παράταξης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Νικόλας Κάτσιος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τόπος Αξιών» προσκαλεί όλους τους συνδημότες από την Παραμυθιά, τον Αχέροντα και το Σούλι στην τελική προεκλογική ομιλία του. Η ομιλία νίκης με την οποία θα ολοκληρώσει τον προεκλογικό του αγώνα στο β’ γύρο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019, στις 21:15 στο χώρο μπροστά από το Εκλογικό Κέντρο της παράταξης (Κων/νου Καραμανλή 108-δίπλα στα ΕΛ.ΤΑ.).
 Στο μήνυμά του προς τους συνδημότες ο Ν. Κάτσιος σημειώνει χαρακτηριστικά: «Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πρωτιά και τη νίκη που μας δώσατε με την ψήφο σας την περασμένη Κυριακή, η παράταξη “Τόπος Αξιών” πρωταγωνιστεί για τη συγκρότησης μιας ευρύτερης αυτοδιοικητικής πλειοψηφίας στο δήμο Σουλίου. Γεφυρώνοντας προγραμματικές θέσεις και προγράμματα, συνθέτουμε το κοινό μας όραμα και ενώνουμε πολιτικές με προστιθέμενη αξία ανάπτυξης για τον τόπο και τους πολίτες. Ολοκληρώνουμε την προεκλογική μας προσπάθεια με μια σχέση συνεργασίας και αξιοπιστίας, με μια ισχυρή διακυβέρνηση για το δήμο. Σας περιμένουμε όλες και όλους στην τελική εκδήλωση νίκης για να μας δώσετε τη δύναμη να προχωρήσουμε και να πάμε από τον προσεχή Σεπτέμβριο την Παραμυθιά, τον Αχέροντα και το Σούλι ακόμη πιο ψηλά».

Καλπάκι:ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
























Οι καλύτεροι οδηγοί αποδείχθηκαν οι μικροί μαθητές του Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου Καλπακίου που επισκέφθηκαν σήμερα το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Πωγωνίου.
Τα παιδιά έμαθαν τα πάντα για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τη σωστή οδική συμπεριφορά και οδήγησαν, με σχεδόν επαγγελματικό τρόπο, τα ειδικά οχήματα που διαθέτει ο Δήμος!
Στόχος του Πάρκου, το οποίο επισκέπτονται σχολεία από όλο το Νομό, είναι η εκπαίδευση των παιδιών σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την απόκτηση σωστής οδικής συμπεριφοράς.
Τα σχολεία που επιθυμούν να επισκεφθούν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Πωγωνίου μπορούν να προγραμματίσουν την εκδρομή τους στο τηλ. 2653360129 και στην κ. Σοφία Τσέπα.

Ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ


Σε ανοιχτή συνέλευση καλεί ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ τα μέλη και τους φίλους του, την Παρασκευή 31 Μαΐου και ώρα 19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρίας Ηπειρωτικών Μελετών(Ε.Η.Μ).
Η συγκέντρωση γίνεται εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Στη συνέλευση θα μιλήσει ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου.

Ο Στέφανος Φούσας,σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΒΗΜΑ TV





















Ο Στέφανος Φούσας, καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΒΗΜΑ τηλεόραση,απόψε στις 20:45,σχολιάζει την...
πολιτική επικαιρότητα.

Από την Πρέβεζα ο 30χρονος αστυνομικός που έβαλε τέλος στη ζωή του
























Από τη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας κατάγονταν ο 30χρονος αστυνομικός που έβαλε τέλος στη ζωή του, σε σπίτι στο Αιγάλεω όπου διέμενε. Χτες το πρωί δεν εμφανίστηκε στην υπηρεσία, οι συνάδελφοί του ανησύχησαν, επικοινώνησαν με...
συγγενείς του, οι οποίοι τον βρήκαν νεκρό.

ΠΗΓΗ:https://epirusgate.blogspot.com/2019/05/30.html#more

Παράταση ως 30 Σεπτεμβρίου της προθεσμίας για ένταξη στο αγροτικό τιμολόγιο της ΔΕΗ

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε την παράταση της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών για την ένταξη στο αγροτικό τιμολόγιο από τα τέλη Μαΐου για τις 30 Σεπτεμβρίου 2019.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση, η επιχείρηση παρέχει στους αγρότες οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν έχουν ανταποκριθεί μια ακόμη ευκαιρία.

Εφημερίδα «Η Φωνή της Καστάνιανης» (Φεβρουάριος-Μάρτιος-Απρίλιος 2019)































































































Πότσης Β. Αλέξανδρος: Ευχαριστήρια επιστολή

























Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που εκλέγονται από την «Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου»


Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που εκλέγονται από την  «Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου».


Δημοτική Ενότητα Άνω Καλαµά
1. ΦΩΤΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
2. ΓΚΟΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3. ΓΙΟΥΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Δημοτική Ενότητα Άνω Πωγωνίου
1. ΓΚΕΓΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
2. ΜΕΝΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Δημοτική Ενότητα Δελβινακίου
1. ΒΙΛΛΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
2. ΓΑΛΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
3. ΜΑΤΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ*
Δημοτική Ενότητα Καλπακίου
1. ΣΙΟΥΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ
2. ΜΠΟΝΤΙΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
3. ΚΑΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
Δημοτική Ενότητα Πωγωνιανής
1. ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ



(Από τα επιτελεία των Συνδυασμών)

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Ευχαριστήριο μήνυμα του επικεφαλής της παράταξης "ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ-ΕΥΗΜΕΡΙΑ" κ. Ιωάννη Νικόπουλου
























"Αγαπητοί μου συνδημότες, ετεροδημότες, απανταχού Πωγωνίσιοι, φίλες και φίλοι...
Όλο αυτό τον καιρό, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τον τόπο μας και τη διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς σ αυτόν, δώσαμε μαζί, έναν αγώνα ωραίο, ηθικό, αξιοπρεπή, έντιμο και ειλικρινή.
Αισθάνομαι λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς για τη στήριξή σας, την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και την δύναμη που μας δώσατε στην προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε μια νέα προοπτική για τον τόπο μας.
Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω ένα προς ένα όλα τα στελέχη της Παράταξής μας που πάλεψαν με όλες τους δυνάμεις και στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες μου σ αυτό τον αγώνα ενωμένοι σαν μία γροθιά ως το τέλος.
Η λαϊκή ετυμηγορία όμως θα πρέπει να είναι πάντα απόλυτα σεβαστή κι αποδεκτή. Γι αυτό θέλω να συγχαρώ τον εκλεγέντα Δήμαρχο κ. Κων/νο Καψάλη για την εκλογή του και όλους τους συνεργάτες του. Η 5ετία που ακολουθεί θα είναι δύσκολη κι εύχομαι να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της διότι θα κριθούν για την συνέπεια όσων είπαν και υποσχέθηκαν, σε σχέση με αυτά που θα πράξουν.
Επιπλέον τον διαβεβαιώνω ότι θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την διεξαγωγή του εκλογικού αποτελέσματος, δεδομένου ότι σημειώθηκαν πολλά γεγονότα που κλόνισαν την εμπιστοσύνη μας για την καθαρότητά του.
Τέλος, θέλω να συγχαρώ και τις υπόλοιπες Παρατάξεις για τον τίμιο αγώνα που έδωσαν και προσδοκώ μία αγαστή συνεργασία μαζί τους.
Με όραμα, αποφασιστικότητα, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης δηλώνω κατηγορηματικά ότι θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι κι ενωμένοι τον αγώνα μας από την θέση της αντιπολίτευσης καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθούμε στο ακέραιο της εμπιστοσύνης που μας δείξατε.

Με εκτίμηση
Ο επικεφαλής της Παράταξης
"Ανατροπή-Πρωτοπορία-Ευημερία" για το Δήμο Πωγωνίου
Ιωάννης Νικόπουλος

Δωρεάν διόδια και στις επαναληπτικές εκλογές


Επαναληπτικές εκλογές 2019: Δίχως την καταβολή αντιτίμου θα γίνεται η διέλευση από τα διόδια, σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους της χώρας, κατά το διάστημα της διενέργειας των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών στις 2 Ιουνίου.Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις τους στις επερχόμενες και Αυτοδιοικητικές εκλογές η διέλευση από τους σταθμούς διοδίων της χώρας θα είναι..
ελεύθερη από τις 00:00 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (προς Κυριακή) έως και τα μεσάνυχτα (00:00) της προσεχούς Κυριακής, 2 Ιουνίου.

Τι θα ισχύσει για τους δικαστικούς αντιπροσώπους
Σε ό,τι αφορά τους δικαστικούς αντιπροσώπους που θα μεταβούν για την εκτέλεση των καθηκόντων τους στις εκλογές, θα είναι ελεύθερη η διέλευση τους από τους σταθμούς διοδίων:από την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 6:00 π.μ. έως και την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στις 24:00 μ.μ..
Σημειώνεται, ότι η διέλευση χωρίς την επιβολή διοδίων θα γίνεται με την επίδειξη του εγγράφου τοποθέτησης του Δικαστικού Αντιπροσώπου και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας τους.
Ειδικότερα, στο διάστημα που ορίζει η απόφαση του υπουργείου Μεταφορών, χωρίς διόδια θα πραγματοποιηθούν οι διελεύσεις επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης και δικύκλων οχημάτων (κατηγορίες 1 και 2) στους εξής οδικούς άξονες:
 Αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Παράκαμψη Πάτρας (Ολυμπία Οδός)
Γέφυρα Ρίου -Αντιρίου
Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη (Μορέας)
Αυτοκινητόδρομος Ιόνια οδός και τμήμα ΠΑΘΕ Μεταμόρφωση - Σκάρφεια
Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος και τμήμα ΠΑΘΕ Σκάρφεια – Ράχες
Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ( Ράχες– Κλειδί)
Εγνατία Οδός
Αττική Οδός

Γιάννενα:Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Νίκου Γκόντα


ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ
ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΛΗΣ
ΒΛΕΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΑΝΑΤΟΛΗΣ
ΜΑΝΤΖΙΟΣ ...
ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
ΜΑΜΑΚΗ ΓΙΑΝΟΥΛΑ

Γιάννενα:Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Τατιάνας Καλογιάννη


ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ
ΚΟΣΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΪΒΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΚΙΖΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΣΙΟΥΤΗΣ...
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΣΤΑΘΗΣ)

ΑΝΑΤΟΛΗΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΠΑΜΒΩΤΙΔΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ (ΜΠΑΝΟΛΑΣ)

ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
ΛΑΔΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ
ΑΡΓΥΡΗΣ - ΣΠΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ευχαριστήρια επιστολή του Τσώνη Γεώργιου, πρόεδρου στην Τ.Κ. Δελβινακίου


Συγχωριανοί και φίλοι Δελβινακιώτες,
θα ήθελα, μέσω της παρούσας επιστολής, να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπό μου, με την ανάδειξή μου σε Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Δελβινακίου.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους και συνυποψήφιούς μου, στο συνδυασμό «ΔΕΛΒΙΝΑΚΙ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ», Αναστασία Κούρου, Ντίνα Λουΐζου, Χρύσα Μητσοπούλου, Δημήτρη Κουρδόγλου, Γιάννη Πάντο, Μιχάλη Τώνη και Γιάννη Χαρισιάδη.
Συγχαρητήρια σε όλους για τον έντιμο αγώνα σας, με τη διαβεβαίωση ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί με γνώμονα την ωφέλεια του Δελβινακίου.
Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ για την εκλογή τους τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη, τον Δήμαρχο Πωγωνίου κ. Καψάλη, τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Προέδρους και Συμβούλους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Πωγωνίου, καθώς και τους  εκλεγμένους Τοπικούς Συμβούλους του χωριού μας.
Στη νέα μας προσπάθεια θα πρέπει να είμαστε Όλοι Μαζί ώστε να αναδείξουμε το Δελβινάκι σε όλα τα επίπεδα.
Η Επικοινωνία, η Συνεργασία, η Εργατικότητα, η Ταπεινότητα, η Επιμονή, η ανάδειξη του Εμείς είναι έννοιες που θα πρέπει να μας χαρακτηρίζουν και να τις κάνουμε πράξη.
Ευχαριστώ και πάλι.

                 Ο Νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Τ.Κ. Δελβινακίου
                                       Τσώνης Γεώργιος   

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ-Η σταυροδοσία στην παράταξη του Αλέκου Καχριμάνη

Τα αποτελέσματα αφορούν 505 ET επί συνόλου 505
1 ΝΑΚΟΥ-ΔΑΣΟΥΛΑ ΑΓΝΗ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ 8.928
2 ΣΙΑΡΑΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 8.111
3 ΠΟΤΣΗΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ του ΗΛΙΑ 7.150
4 ΤΣΙΑΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ...
ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ 6.531
5 ΝΑΥΡΟΖΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) του ΠΑΥΛΟΥ 6.275
6 ΓΟΡΓΟΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ 6.270
7 ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ 5.922
8 ΓΑΪΤΑΝΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ 5.492
9 ΜΗΤΡΟΚΩΣΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΟΥΛΑ) του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ 4.838
10 ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 4.324
11 ΛΑΖΑΝΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ (ΧΑΡΗΣ) του ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ 4.087
12 ΠΑΡΓΑΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ 4.074
13 ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 3.976
14 ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ 3.819
15 ΝΤΕΤΣΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ 3.561
16 ΠΡΕΝΤΖΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 3.465
17 ΜΑΣΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ 3.076
18 ΜΠΑΓΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΧΡΗΣΤΟΥ 3.065
19 ΚΑΤΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ 2.952
20 ΛΑΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 2.900
21 ΚΑΡΑΜΑΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΚΕΛΛΥ) του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ 2.879
22 ΓΚΟΓΚΑΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 2.860
23 ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ 2.765
24 ΠΑΓΑΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2.596
25 ΑΛΕΞΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ 2.512
26 ΣΙΑΣΗ ΕΛΕΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2.452
27 ΜΠΑΡΚΑ ΕΛΠΙΝΙΚΗ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ 2.287
28 ΜΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 2.214
29 ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΝΙΑΡΗ ΜΥΡΤΩ του ΜΙΧΑΗΛ 2.179
30 ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ 2.175
31 ΓΑΡΔΙΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2.113
32 ΤΣΩΝΗ-ΚΛΕΙΤΣΑ ΘΑΛΕΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1.972
33 ΔΗΜΟΥ-ΖΗΣΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1.889
34 ΔΑΛΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΝΟΤΗΣ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 1.849
35 ΕΞΑΡΧΟΥ-ΚΕΝΤΕΡΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΕΛΣΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1.803
36 ΑΣΛΑΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΕΛΦΗ) του ΑΚΙΛΛΑ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 1.213
37 ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1.199
38 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΗ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 922

Τελικά: Οι σταυροί «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΗΠΕΙΡΟΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων (505 ε.τ. επί συνόλου 505)

Τελικά: Οι σταυροί «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ» στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων (505 ε.τ. επί συνόλου 505)

Τελικά: Οι σταυροί «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων (505 ε.τ. επί συνόλου 505)

Τελικά: Οι σταυροί «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ» στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων (505 ε.τ. επί συνόλου 505)

Τελικά: Οι σταυροί «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ-Περήφανοι Ξανά!» στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων (505 ε.τ. επί συνόλου 505)

Τελικά: Οι σταυροί «ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΠΕΙΡΟΥ» στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων (505 ε.τ. επί συνόλου 505)

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ-Η σταυροδοσία στην παράταξη του Θωμά Μπέγκα


1 ΒΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ 1.341
2 ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ ΘΩΜΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1.223
3 ΜΠΕΓΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1.166
4 ΤΖΙΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΡΙΤΩΝΟΣ 1.113
5 ΑΡΛΕΤΟΣ ΗΛΙΑΣ του ...
ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1.065
6 ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΘΕΟΦΙΛΟΥ 1.022
7 ΛΙΟΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 960
8 ΝΑΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ 935
9 ΖΟΥΜΠΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ 894
10 ΣΙΝΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ 862
11 ΛΙΣΓΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΧΑΪ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 849
12 ΚΑΤΗΡΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 848
13 ΜΑΡΚΟΥΛΑ ΣΟΦΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ 790
14 ΓΚΟΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ 788
15 ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 782
16 ΤΣΙΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ 743
17 ΓΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΩ) του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 681
18 ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ 678
19 ΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ 637
20 ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 609
21 ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΑΛΕΚΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 550
22 ΔΟΒΑΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ 540
23 ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 533
24 ΜΑΣΤΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 517
25 ΝΤΑΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 502
26 ΠΑΡΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 481
27 ΝΟΥΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 458
28 ΜΠΑΚΟΛΑ ΝΤΙΝΑ του ΜΑΡΚΟΥ 451
29 ΛΑΟΣΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 436
30 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 433
31 ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 431
32 ΔΗΜΟΛΕΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΚΙΚΗ) του ΧΡΗΣΤΟΥ 430
33 ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 421
34 ΛΙΣΓΑΡΑ ΙΩΑΝΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 405
35 ΛΑΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΗΡΑΚΛΗ 357
36 ΜΑΝΩΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 334
37 ΓΟΡΓΟΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 327
38 ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 319
39 ΣΙΟΝΤΗ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 316
40 ΑΛ ΑΝΤΑΣΗ ΕΣΣΑΜ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΚΑΝΤΕΡ 313
41 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ 305
42 ΜΠΡΕΧΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΟΣ 301
43 ΓΗΤΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (ΜΙΛΤΟΣ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 298
44 ΚΟΛΙΟΣ ΘΩΜΑΣ του ΜΙΧΑΛΗ 298
45 ΦΡΟΥΝΤΖΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ 259
46 ΙΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΙΣΑΑΚ 246
47 ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 243
48 ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 240
49 ΜΠΟΥΡΜΠΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 238
50 ΜΠΟΥΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ 234
51 ΓΚΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ 226
52 ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 221
53 ΓΚΟΓΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ 216
54 ΤΣΙΓΚΙΣΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ 212
55 ΣΜΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ 204
56 ΣΙΜΟΥ-ΣΚΑΠΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΥΗ) του ΛΑΜΠΡΟΥ 192
57 ΤΖΙΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 180
58 ΜΠΡΑΓΙΑ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 175
59 ΣΙΑΚΑ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ 172
60 ΛΩΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 168
61 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑΠΟΛΕΩΝ του ΜΙΧΑΗΛ 146
62 ΠΑΛΑΣΚΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 145
63 ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ-ΒΑΦΕΑ ΠΑΡΘΕΝΑ (ΠΟΠΗ) του ΜΙΧΑΗΛ 134
64 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΠΕΡΙΚΛΗ 123
65 ΧΑΛΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 113
66 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 80
67 ΠΕΤΡΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΝΤΕΠΗ) του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 73
68 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΠΑΝΤΕΛΗ 57

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ-Η σταυροδοσία στην παράταξη του Άρη Μπαρτζώκα




















1 ΠΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 281
2 ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ 249
3 ΑΛΕΞΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 109
4 ΓΟΡΓΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 105
5 ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του...
ΛΑΜΠΡΟΥ 98
6 ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 96
7 ΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΙΚΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 86
8 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 80
9 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 71
10 ΒΟΥΣΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ 69
11 ΚΟΛΟΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΗΡΑΚΛΗ 66
12 ΒΡΑΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 64
13 ΝΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 62
14 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 59
15 ΜΠΕΤΟΥΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΥΗ) του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 58
16 ΖΙΩΓΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 54
17 ΛΙΑΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 53
18 ΑΛ ΜΠΟΥΧΑΡΑΛΗ ΤΖΙΧΑΝΤ του ΜΠΟΥΡΧΑΝ ΕΝΤ ΝΤΙΝ 52
19 ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 49
20 ΜΑΓΚΟΥ-ΓΑΛΑΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 48
21 ΤΖΙΜΑ ΝΑΤΑΣΣΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 47
22 ΧΟΥΣΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΕΥΓΕΝΙΟΥ 47
23 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ 43
24 ΦΑΡΣΑΡΩΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΗΛΙΑ 43
25 ΖΑΛΑΒΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΔΩΡΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 42
26 ΜΑΚΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ (ΕΦΗ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 41
27 ΡΩΣΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ 39
28 ΚΟΝΙΤΣΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΕΡΜΙΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 39
29 ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ 39
30 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΩΜΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ 39
31 ΤΣΕΛΙΟΥ-ΣΙΜΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (ΡΟΥΛΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ 39
32 ΡΩΣΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ 38
33 ΣΑΚΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ 34
34 ΔΕΒΕΛΕΓΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ 33
35 ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 31
36 ΣΤΡΑΤΗ ΕΛΕΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 29
37 ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 28
38 ΕΛΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ (ΡΕΝΑ) του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 28
39 ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΥ ΑΡΣΙΝΟΗ-ΜΑΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 28
40 ΓΙΑΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 28
41 ΚΟΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ 27
42 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ 24
43 ΡΑΝΤΟΥ ΘΩΜΑΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 23
44 ΤΑΜΒΑΚΟΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ 21
45 ΖΗΣΗ-ΓΕΙΤΟΝΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ 19
46 ΤΣΑΚΑΛΟΥ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ 12