Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Από τις ξενοδοχειακές μονάδες στα θρανία


Η Ένωση Ξενοδόχων Ν.Πρέβεζας σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΝΕΟ ΘΕΤΙΚΟ, στα πλαίσια του προγράμματος ΛΑΕΚ 1­25, υλοποίησε με επιτυχία πρόγραμμα κατάρτισης 23 εργαζομένων οι οποίοι απασχολούνται στον τουριστικό κλάδο και συγκεκριμένα σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του Νομού.

Με το πρόγραμμα κατάρτισης επετεύχθη η επαγγελματική ενίσχυση των εργαζομένων των επιχειρήσεων του κλάδου μας μέσα από τη βελτίωση και αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους,καθώς επίσης δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις αύξησης της προσαρμοστικότητάς τους στις νέες ανάγκες των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου.



Η Ένωση Ξενοδόχων του Νομού θα συνεχίσει να διεκδικεί προγράμματα για τους εργαζομένους της και θα φροντίσει να γίνουν προγράμματα κατάρτισης και για τους Ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων όπως και για τους Διευθυντές τους.

«Θεωρούμε απαραίτητα την βελτίωση των παρόχων υπηρεσίας στους επισκέπτες του Νομού μας. Είναι βασική προϋπόθεση να ξέρουμε να «πουλάμε» σωστά το Τουριστικό προϊόν», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.