Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Για 5η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί ο αγώνας ορεινού τρεξίματος στο Ζαγόρι

• Το τριήμερο 24-26 Ιουλίου θα διεξαχθεί για πέμπτη συνεχή χρονιά στο Ζαγόρι ο  κορυφαίος αγώνας ορεινού τρεξίματος Τhe North Face Zagori Mountain Running.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης, που γίνεται όπως πάντα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, θα περιλαμβάνει, όπως και πέρσι, αγώνες τρεξίματος των 80, 42, 21 και 10χλμ.
Φέτος, η διοργάνωση ενισχύεται ακόμα περισσότερο, καθώς ο αγώνας, που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους και πιο απαιτητικούς αγώνες ορεινού τρεξίματος στην Ευρώπη, εντάσσεται στο Δίκτυο Αριστείας Ζαγορίου (ΖΕΝ – Ζagori Excellence Network).
Το Zagori Excellence Network (ZEN) αποτελεί ένα δίκτυο επιχειρήσεων οι οποίες δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Ζαγορίου (Δήμοι Ζαγορίου και Ιωαννίνων) και έχουν ως κοινό στόχο την ενίσχυση της περιοχής και την προώθηση της ως δυναμικό τουριστικό προορισμό, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Χορηγοί: The North Face, Fifth Element, φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι. Αποκλειστικός Χορηγός Φιλοξενίας: Zagori Excellence Network (ZEN).